Sprookjesbos Enkhuizen
Breng een betoverend bezoek aan Sprookjesbos Wonderland in Enkhuizen. Hier moet je geweest zijn met kinderen tot 8 jaar. Er is een kabouterbos waar de allerkleinsten door de kleine raampjes naar binnen kunnen gluren en zien waar de kabouters en de muizen druk bezig zijn. Ook is er een sprookjes bos waar de kinderen de bekende sprookjesfiguren tegen komen.
 
Het snoephuisjes van Hans en Grietje, het verhaal van de wolf en de zeven geitjes en een heus kasteel waar doornroosje ligt te slapen....al 100 jaar!
In kasteel Violinde is een prachtige sprookjesmusical en Vadertje Tijd neemt jullie mee in de vier seizoenen. Tijdens de lunchpauze kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de speeltuin, hoog van de glijbaan of een rondje maken in de Theekopjes draaimolen.

Op de kinderboerderij lopen geitjes en ezels, kippen, konijnen en er lopen ook hertjes rond. Het park is prachtig aangelegd met bloeiende perkjes vol fleurige planten.


Laat je betoveren in Sprookjes Wonderland!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv