Artis
Artis is de ideale bestemming voor een schoolreisje. Het is een dierentuin, plantentuin, planetarium en museum. Én er zijn speelplekken voor kinderen van elke leeftijd.
 
In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf.

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis.
Reis door de ruimte in het Planetarium.
Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne.
Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen.
Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium.
Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft.

Met de groep naar Artis is altijd feest. Kom op excursie en maak gebruik van de Artis-lespakketten en -werkbladen. Boek een les van een Artis-docent over voeding, insecten, fossielen of sterren. Laat uw leerlingen Artis ontdekken met een speurtocht door het park. De lessen, speurtochten en werkbladen zijn zelfs gratis.

Artis is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats voor bussen.  Een bezoek aan Artis kan voordelig gecombineerd worden met een bezoek aan Micropia, het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam.

Breng een bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv