Dierenpark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
- Meest speelse dierentuin van Nederland-


Tijdens een schoolreisje tijgers, olifanten, giraffen, wolven en nog veel meer dieren ontmoeten? Neem dan de klas mee naar DierenPark Amersfoort, want hier beleef je de dieren van wel heel dichtbij! Ontdekken, spelen én leren!
 
Op schoolreisje met een basisschool of buitenschoolse opvang?

In DierenPark Amersfoort is het niet alleen heel erg leuk, maar ook enorm leerzaam! De leerlingen krijgen bij aankomst een avontuurlijke speurtocht. Al spelend en ontdekkend komen zij van alles te weten over de dierbewoners in het park. Met de Klim Alles-route klauteren de leerlingen over bruine beren en glijden zij langs de hyena-tweeling. Daarnaast genieten de leerlingen van een tochtje langs de dieren in de Berenboemel, een ritje in de Carrousel of leven zij zich lekker uit in een van de vele (water)speeltuinen.

Levensgrote dino’s


Bestaat de klas uit dappere leerlingen? Breng dan ook een bezoekje aan het DinoPark! Maak een reis door de tijd en sta oog in oog met reusachtige, gevaarlijke dino’s.

Bij DierenPark Amersfoort beleeft de klas een schoolreisje om nooit te vergeten!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv