Nemo
Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen spelenderwijs veel op van de wereld van wetenschap en techniek.
 
De kinderen gaan op expeditie langs de tentoonstellingen. Bij 'wonderlijk wetenschap' krijgen leerlingen antwoord op vragen als Wat is magnetisme? en Hoe werkt geluid?
De tentoonstelling 'Krachtpatsers' doet uit de doeken waarom hoge gebouwen meedeinen op de wind. Leerlingen ontdekken bij 'Wereld van Vormen' dat wiskunde meer is dan getallen en 'Teen Facts' gaat over de wetenschap achter de puberteit.

De populaire show 'Kettingreactie'maakt het verband tussen actie en reactie in een bijzondere demonstratie duidelijk. Bij veel tentoonstellingen zijn werkbladen beschikbaar. Het is ook mogelijk om een gratis workshop of demonstratie bij te wonen, begeleid door NEMO medewerkers. Voor elke groep zijn er aangepaste werkbladen en lesmateriaal aanwezig.

Labjas aan, veiligheidsbril op! Word zelf een wetenschapper in het Laboratorium van Nemo en ga aan de slag met experimenten en proefjes. Maak bijvoorbeeld lijm van aardappels. En wat gebeurt er eigenlijk als een vloeistof kookt?Je gaat aan de slag met alledaagse spulletjes en doet daarmee heel bijzondere experimenten en proefjes.

Een educatieve attractie waar op speelse wijze kennis gemaakt wordt met een wereld vol wetenschap en technologie.
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv