Tropenmuseum
Tropenmuseum junior is een onderdeel van het Tropenmuseum. Het museum heeft een wisselende tentoonstelling in bepaalde perioden speciaal voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Met permanente en tijdelijke tentoonstellingen komen verre culturen en mooie verhalen uit de hele wereld bijeen.
 
In het Tropenmuseum vind je verhalen en voorwerpen van over de hele wereld. Je ontdekt er de meest uiteenlopende culturen.

Voor kinderen is er een speciaal gedeelte; Tropenmuseum Junior. En dát is niet zomaar een museum. In 2012 is Tropenmuseum Junior uitgeroepen tot het leukste familiemuseum van Nederland en kreeg de Children’s Museum Award voor beste kindermuseum wereldwijd!

Heel veel te ontdekken
Het Tropenmuseum is gevestigd in een prachtig gebouw. Je kijkt je ogen uit! Het Juniorgedeelte vind je op de eerste etage. Hier zijn veel doe-, kijk-, en luisteractiviteiten, die kinderen allemaal zelf kunnen ontdekken.

Doe-tentoonstelling
Het Tropenmuseum Junior staat steeds weer in het teken van een ANDER LAND. In de doe-tentoonstelling maken de kinderen kennis met allerlei aspecten van de cultuur van het desbetreffende land. Ze mogen voelen, aanraken, uitproberen, dansen, zingen....kortom ze wanen zich echt even in een ander land. Het is ongelooflijk met hoeveel oog voor detail, sfeer en kleur de aspecten van een land zijn nagebouwd. Je valt van de ene verbazing in de andere!

Een bezoek aan het Tropenmuseum voelt als reis ver buiten de landsgrenzen!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv