Rijksmuseum
Het Rijksmuseum is het museum van kunst en geschiedenis in Nederland.  Naast diverse kinderaudiotours (vanaf 4 jaar), familierondleidingen en speurtochten in het museum, worden op woensdagmiddag en in het weekend (tijdens vakanties dagelijks) leuke workshops gehouden in het Tuinhuis van het museum (voor 6 t/m 12 jaar).
 
Het Rijksmuseum is het enige museum dat iedere Nederlander kent. Rembrandts belangrijkste werk pronkt in het Rijksmuseum: DE NACHTWACHT.
Het Rijksmuseum laat aan de hand van kunstwerken en -voorwerpen zien hoe de Nederlandse geschiedenis in elkaar zit. Amsterdam was in de Gouden Eeuw de belangrijkste wereldstad. Het Rijksmuseum heeft de eer om veel voorwerpen uit die tijd te tonen, zoals bijzondere sieraden, kasten en schilderijen.

Een museumbezoek met de kinderen?

Het Rijksmuseum organiseert rondleidingen en creatieve workshops. Iedere keer is er weer iets anders te beleven. Zo leer je 'ijskoude' schilderijen maken, net als Hendrick Avercamp. Of je laat je fantasie de vrije loop, na het bekijken van een interieur van Jan Steen. 

Familieavontuur Jij & de Gouden Eeuw
In de Teekenschool bevindt zich een theater met geheime kamers…Daar beleef je met al je zintuigen de verhalen van onze voorvaderen uit de Gouden Eeuw. Ga op expeditie naar het ijskoude Nova Zembla. Ontsnap in de boekenkist van Hugo de Groot of kruip in het hoofd van Rembrandt. Prijswinnend programma en de coolste geschiedenisles ooit!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv