Vincent van Gogh museum
Een museum over het leven en werk van Vincent van Gogh.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen hun eigen kunstwerk maken in het speciale kinderatelier. Ook is er een speurtocht die je met leuke vragen en opdrachten langs de schilderijen leidt, waardoor je nog meer te weten komt over Vincent van Gogh!
 

Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. In het museum kun je de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19de-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

Ontdek de schilderijen van Vincent en...zijn eigenaardigheden. Houd je van kunst? Houd je van Hollandse nostalgie? Hou van Vincent van Gogh!

Er is een superleuke SPEURTOCHT; 'wist jij dat er een klok hangt in de kamer van De aardappeleters?' En dat Vincent van Gogh meer dan 600 brieven schreef aan zijn broer Theo? De kinderen onderzoeken en ontdekken spelenderwijs de schilderijen van Vincent van Gogh. 
Leer schilderen als Vincent van Gogh tijdens de SCHILDERWORKSHOP en verken de schilderijen door middel van leuke opdrachten uit de KOFFER VAN VINCENT.

Beleef van Gogh!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv