Holle Bolle Boom
Een dagje spelen bij speelparadijs de Holle Bolle Boom valt nooit in het water. De speeltuin bestaat namelijk uit drie belevenissen: Holle Bolle Binnen, Holle Bolle Buiten en Holle Bolle Plons.
Een speeltuin binnen, een speelpark buiten en een overdekte waterattractie!
 
Holle Bolle boom Binnen:
Beleef urenlang speelplezier! Klimmen in de reuzenboom of verkleden als een echte ridder of prinses in het speelpaleis van Pa-Radijs. Klim en klauter in de reuzenboom of sjees van de super steile glijbaan! Leuk voor kinderen tot en met elf jaar. Voor kleintjes tot en met drie jaar is er een minigaard waar ze veilig kunnen spelen.

Holle Bolle boom buiten:

Ontdek de ondergrondse gangen en doorzoek het labyrint! Vind jij de uitgang?Holle Bolle Buitenis een speelpark vol verrassingen! Spring op de trampoline of zweef met de dertig meter lange kabelbaan over het water naar de overkant. Zoek de poort van de dwaaltuin en treed binnen in de Holle Bolle Speelboom, waar je dwaalt in een doolhof naar de acht meter hoge top.
Beleef spetterend waterplezier in het Fonteinpark of doe mee aan een speurtocht! De speurtochtkaart haal je bij het Klokhuis.

Holle Bolle Plons:
De overdekte waterwereld van Pa-Radijs is een belevenis! Trotseer de lekkende toren van Pisa. Laat je verrassen door onverwachte waterstralen uit de Big Ben en Manneke Pis en klim en klauter in de Sfinx! Pas op: als de appels van de Sfinx geraakt worden door de waterkanonnen, krijg je opeens een regenbui over je heen!

Holle Bolle boom Speel- en waterplezier in Tuitjenhorn
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv