De Goudvis
Springkussens, trapauto's en glijbanen: kinderen kunnen hun lol niet op in attractiepark De Goudvis in Sint Maartenszee!

Met haar grote buitenspeeltuin en drie overdekte speelparadijzen is er meer dan 2.200 vierkante meter speelplezier!
 
Er is een grote buitenspeeltuin met verschillende attracties zoals o.a.; trampolines, trapskelters, schommels, kabelbanen, kettingbrug, speelkasteel met klimwand en glijbaan, de grootste airtrampoline van Europa (400m2) en nog veel meer.

Bij slecht weer kunnen de kinderen spelen in het indoor speelparadijs (meer dan 2200m²). In het speelparadijs zijn ballenbakken, glijbanen, slangentrappen, V-bruggen, speelhuisjes, monorail, rodelbaan, trampolines, luchtkussens en nog veel meer attracties aanwezig. Kortom er is dus veel te doen binnen. Alle objecten binnen zijn softplay.
Uw school krijgt een blokhut toegewezen (o.v.b.). Een vaste verzamelplaats waar de kinderen hun spulletjes kunnen achterlaten.

Heeft u samen met de kinderen zin in een lekkere wandeling door de duinen en langs het strand? Haal dan een gratis routebeschrijving bij de entree van het attractiepark.

Het is een veilig en overzichtelijk geheel. Er is een toiletgebouw en een snackbar met terras. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen.

Prijzen Attractiepark De Goudvis

Basisscholen

Prijs v.a. € 17,10 p.p. ( inclusief vervoer en entree Attractiepark De Goudvis). Begeleiders ontvangen € 4,50 korting op de entreeprijs.

De Goudvis gewoon de leukste!
 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv