Tun Fun
TunFun is 'binnen buitenspelen in hartje Amsterdam'.

TunFun is een overdekt speelpark in een voormalige autotunnel voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Onder begeleiding kunnen zij op sportieve, creatieve en actieve wijze hun tijd doorbrengen. Op deze 4.000 m2 onder de grond biedt TunFun voor elke leeftijdscategorie genoeg uitdagingen.
 
TunFun Speelpark is een speelpark voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar, in het centrum van Amsterdam. Kinderen kunnen onder begeleiding klimmen, rennen, voetballen, glijden, survivallen en knutselen.

Voor de wat ouderen zijn er trampolines, glijbanen, loopbruggen en vele kruip-door-sluip-door speeltoestellen. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Er zijn regelmatig knutsel- teken- en schilderactiviteiten en de kinderen kunnen worden geschminkt.
Wanneer ze toe zijn aan wat grotere uitdagingen dan is de freefall glijbaan wellicht iets voor hen.

Het uitstapje naar TunFun is ideaal in combinatie met een museumbezoek aan Amsterdam. Combineer spelen in TunFun Speelpark met een educatief bezoek aan Science Center NEMO, het Joods Historisch Museum of Madame Tussauds.

Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Tun Fun speelparadijs in 'hartje' Amsterdam. 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv