Team4Teams
Team4Teams heeft een aantrekkelijk teambuildingsaanbod voor een teamdag. Welkom in de wereld van serieuze teambuilding is hun slogan. Plezier en diepgang gaan bij Team4Teams samen. Teambuilding wordt daarmee échte team-building.
 

Coronaproof gemaakte uitdagende teamopdrachten zijn zo ontworpen dat 1,5 meter afstand houden natuurlijk aanvoelt. Alleen een goed samenwerkend team zal slagen in de teamopdrachten. Daarover raakt u als vanzelf in gesprek. Aan het eind van de teamdag is er een korte vertaalslag naar de werksituatie. Wat neemt u mee aan inzichten naar de werkplek? De opdrachten zijn leuk om te doen, maar de korte reflecties maken het verschil. De hele teamdag kan veilig buiten op een beschutte locatie in de open lucht. Door het hele land zijn er mogelijkheden waar de bus u veilig brengt en haalt.


Team4teams volgt de coronamaatregelen van het RIVM en stemt vooraf af op de omgangsregels van uw organisatie. Ze stemmen de opdrachten op uw regels af. Er zijn op locatie ontsmettingsmiddelen en latex handschoentjes voor deelnemers die dat wensen. Wilt u buiten een mondkapje gebruiken, neem die dan zelf mee. De regelgeving verandert op dit moment nog van week tot week en met alle regionale verschillen kunt u op deze pagina zien hoe Team4Teams zich hierop aanpast. Met elke week een update.

 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv