Den Bosch
Vandaag bezoekt Hooyberg Reizen de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, Den Bosch. De eerste tussenstop tijdens deze dagtocht is onder de rook van Utrecht, waar wij trakteren op koffie met een lekker stuk gebak. Na deze traktatie rijden we naar het centrum van Den Bosch. Daar stappen wij op een overdekte rondvaartboot om deze mooie stad te kunnen ervaren vanaf het water.
 
Er is een gids aanwezig die ons alles verteld over de prachtige bezienswaardigheden onderweg. Na de rondvaart rijdt uw chauffeur naar ons lunchadres waar we rond 13:15 uur zullen arriveren.
In Nistelrode zal er een 3-gangen draadjesvlees menu geserveerd worden!
Na de lunch heeft u alle tijd om Den Bosch te ontdekken. U kunt winkelen, een terrasje pakken of de St.Jan te bekijken. Aan het eind van de dag van de dag wordt u weer opgehaald en rijden wij weer met de bus naar huis.

Thuiskomst:ca 19.00 uur

Inclusief:
Koffie met gebak
Rondvaart met overdekte rondvaartboot
Warme lunch (3-gangen)
Bezoek centrum Den Bosch

Prijs:Vanaf € 45,00 p.p bij minimale deelname van 45 personen

Toeslag rolstoelbus € 50,00

Wilt u graag één van onze groepsreizen boeken of een groepsreis naar eigen keuze? Huur een touringcar met chauffeur bij Bakker Travel en wij regelen het voor u!


 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv