Grebbelinietour
Een gevarieerde en geheel verzorgde cultuurtocht waarbij natuur en historie aan bod komen! In de Gelderse vallei genieten wij van koffie en gebak! Vervolgens gaan wij onder leiding van een gids een prachtige, indrukwekkende tocht maken door het natuurreservaat de Utrechtse heuvelrug en de Grebbelinie.
 
Rondom dit hoogste punt van de heuvelrug is vanwege de strategische ligging vlakbij de Rijnvallei veel strijd geleverd. Daar zullen we onze aandacht naar uit laten gaan.
Via de bekende plaats Rhenen buigen we af richting Scherpenzeel waar we verwend worden met een uitstekende 3 gangen warme maaltijd, succes verzekerd!
Na de maaltijd wordt er een bezoek gebracht aan het 'kijk- en luistermuseum'. Oude tijden herleven, u ziet o.a. een klaslokaal, een winkel en een slaapkamer uit grootmoeders tijd. Ook kunt u luisteren naar een demonstratie met pianola’s, muziekdozen en andere mechanische muziekinstrumenten!
In de namiddag gaat u weer met de comfortabele bus richting huis.

Vertrek:09.00 uur

Thuiskomst:ca. 18.00 uur

Inclusief:
Vervoer per luxe bus
Koffie met gebak
Grebbelinie tour met gids
Warme lunch
Entree 'Kijk- en Luistermuseum'

Prijs:Vanaf € 37,50 p.p. bij minimale deelname van 45 personen

Toeslag rolstoel touringcar € 50,00

Wilt u graag één van onze groepsreizen boeken of een groepsreis naar eigen keuze? Huur een touringcar met chauffeur bij Bakker Travel en wij regelen het voor u!

 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv