Poldersport de Kwakel
Poldersport heeft zijn deuren weer geopend!
Niet alleen voor jeugdgroepen maar nu ook voor volwassenen. Zij volgen de richtlijnen van het RIVM om veilig en gezond te kunnen poldersporten. Kinderen uit de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar mogen poldersporten zonder de 1,5 meter afstand te hanteren. Deelnemers vanaf 13 jaar zullen 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden.
 
Vanaf 1 juni is de horeca weer geopend en vanaf 1 juli is het weer mogelijk om van de doucheruimte gebruik te maken. Tot die tijd hebben zij een heerlijk warme buitendouche.

Het schoolprogramma bestaat uit twee verschillende sportonderdelen en duren ongeveer 3,5 uur (excl.douchen en/of omkleden). Uiteraard wordt de poldersurvival als hoofdactiviteit niet gemeden. Daarnaast kan er door de scholieren (of begeleiders) een keuze gemaakt worden uit: de zeskamp, vlot bouwen en kanotocht. In overleg zijn andere onderdelen ook mogelijk.

Zij ontvangen groepen vanaf 10 personen. Poldersport betekent een leuke dag, met veel plezier, maar ook leermomenten. Teambuilding & samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de activiteiten.

 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv