Bushuur
" />

Bus huren in de regio Amsterdam


Een touringcar, bus, schoolbus of minibus huren?


Bent u op zoek naar een touringcar of een bus uit de regio Amsterdam? Bij Bakker Travel kunt u een touringcar of bus huren voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een rondrit maken door Amsterdam, een schoolreisje, evenement of bedrijfsfeestje. Ons uitgebreide wagenpark is inzetbaar voor verschillende type busvervoer. De gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u op de juiste plaats door de bus wordt opgehaald en naar de afgesproken plaats wordt gebracht.
In Amsterdam en omstreken kunnen wij u altijd op professionele wijze van dienst zijn met passend vervoer: Vip vervoer, minibus, touringcar, schoolbus of dubbeldekker.

Touringcar in Amsterdam


Wanneer u met de bus naar Amsterdam gaat bezoekt u een unieke stad met een rijke cultuur, bruisend nachtleven en de prachtige Nederlandse grachtenarchitectuur. De hoofdstad van Nederland heeft veel te bieden.

Brengt u binnenkort een bezoek aan Amsterdam? Wij regelen busvervoer naar de highlights van de prachtige stad Amsterdam. Het Rijksmuseum, Vincent van Gogh museum of het Anne Frank huis.
Kiest u liever voor een rondtoer met onze luxe touringcar langs de grachten? Onze chauffeurs zijn bekend met de drukte en de nauwe grachten in Amsterdam.
Reist u met kinderen? Breng dan een bezoek aan het wetenschappelijk museum NEMO of het Tropenmuseum waar wisselende tentoonstellingen plaats vinden.


Tours & Tickets Amsterdam


In opdracht van Tours & Tickets rijden wij met onze herkenbare rode bussen door Amsterdam. We rijden langs vele attracties, musea, historische monumenten en natuurlijk de grachten gordel. Met de Hop-on Hop-offservice is het de makkelijkste manier om de drukke stad Amsterdam te ontdekken.


City Sightseeing Amsterdam

Stap in de herkenbare rode hop-on-hop off bussen en maak een tocht door Amsterdam waarbij je gegarandeerd een prachtig uitzicht hebt. Je rijdt langs diverse attracties, musea, monumenten en natuurlijk wordt de grachtengordel ook niet overgeslagen.

Kortom Amsterdam heeft veel te bieden!


Wilt u een bus huren in de regio Amsterdam of wilt u meer informatie over touringcar- of bus verhuur? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv