Schoolvervoer

Top 5 populairste attractie parken in Nederland


Favoriete schoolreisjes bestemmingen

Vanaf April is het pretparkenseizoen weer volop geopend in Nederland.  Scholen gaan zich oriënteren voor de leukste dag van het jaar.
Er is zoveel keus!
Wij hebben onze top 5 attractieparken samengesteld om de keuze iets gemakkelijker te maken. Tussen de parken zit veel verschil. Naar Oud Valkenveen in Naarden ga je met kleinere kinderen, Walibi daarentegen is geschikt voor ‘kinderen’ van alle leeftijden.
Wij hebben een Top 5 gemaakt met de meest bezochte attractieparken in Nederland.

Top 5 AttractieparkenWalibi

1. Walibi

Walibi is een pretpark vol attracties! In Walibi verveel je je geen minuut: voel je hartslag stijgen tijdens de lancering in de achtbaan Xpress of schiet weg in de houten achtbaan Robin Hood. Durf jij in de Goliath? De snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux! In de Condor race je door bochten en loopings. Voor de jongere kinderen zijn er kleinere achtbanen, botsauto's, een kermis en diverse leuke waterattracties.

Meer informatie & Tarieven
Duinrell

2. Duinrell

Kom voor een spetterend dagje uit naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Van een spannende rit in de achtbaan Falcon tot lekker ravotten in de grote speeltuin en zwemmen in het Tiki bad.En dat alles op één terrein!

Meer informatie & Tarieven
Dolfinarium

3. Dolfinarium

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt?
Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Meer informatie & Tarieven
OudValkeveen

4. Oud Valkenveen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Een paradijs voor kinderen die van 'gewoon lekker spelen' houden. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassene voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.
Wanneer het niet zulk mooi weer is kun je heerlijk spelen in de verschillende overdekte attracties. Daarnaast beschikken ze over een prachtige indoor speelhal met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar leuke grappige tekenfilms worden vertoond.

Meer informatie & Tarieven
JulianaToren

5. Julianatoren

Het park biedt bijzonder veel vermaak, ook voor de allerkleinsten in een sfeervol decor, met meer dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een gezellige dag uit aan kinderen van 2 tot circa 12 jaar. Ook voor de allerkleinsten is het park gezellig. De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste Kinderpretpark van Nederland!

Meer informatie & Tarieven
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv