TRANSFER LUCHTHAVEN & HOTEL​

Wij verbinden bestemmingen

Wij van Bakker Travel doen een groot aantal luchthaventransfers in Nederland. Onze moderne touringcarvloot biedt u een selectie van faciliteiten en veiligheidsvoorzieningen aan boord, dus of het nu gaat om een ​​dubbeldekker touringcar, touringcar of minibus, wij hebben de perfecte vervoersoplossing om aan uw behoeften te voldoen.

Busverhuur Schiphol Luchthaven Amsterdam Transfer

Zo ja, dan zijn wij uw boekingskantoor voor Airport Transfer. We hebben een groot wagenpark dat u kan ontvangen in elk type voertuig dat voor u of uw gezelschap nodig kan zijn. VIP touringcars, minivans, bussen van verschillende formaten touringcars voor luchthaventransfers.
We bieden ook rondleidingen aan voor groepen die overstappen vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

Bent u op zoek naar een hoteltransfer van en naar Schiphol Airport?

Wanneer u op zoek bent naar vervoer van de luchthaven naar uw hotel of wanneer u terugkeert, kunt u er zeker van zijn dat we na het boeken van onze diensten op uw groep zullen wachten. Als u tijdens uw verblijf extra vervoer nodig heeft, werken we graag aan uw reisschema of helpen we u er een te creëren voor uw groepsbehoeften.

De gemakkelijkste manier om bij uw hotel te komen!

Het beste van Europa zien?

Als je van plan bent om naar Europa te reizen, zijn er zoveel plaatsen om te bezoeken. Van Wenen dat bol staat van de keizerlijke geschiedenis tot Parijs tot aan de beroemde grachten van Amsterdam. Dus als het gaat om het plannen van uw reis door Europa, is het essentieel om uw reis ruim van tevoren te organiseren. Reizen per touringcar geeft je vrijheid en flexibiliteit. Bakker Travel verbindt alle grote Europese steden met elkaar en maakt uw reis door Europa plezierig.

Wij kunnen het regelen!
* Uw reis in Europa
* Uw hotelboeking
* Uw transfer naar het hotel
* Uw transfer naar een beurs of evenement