CONCERT EN EVENEMENTVERVOER ​

Binnenkort naar een evenement of concert?

Bent u binnenkort van plan om een evenement of concert te bezoeken en wilt u gezellig met z’n allen op pad? Bakker Travel kan u daarbij helpen. Wij zijn dé specialist als het gaat om touringcar en busvervoer naar evenementen & concerten en nemen hierbij graag uw zorgen uit handen.

Ook als u zelf een evenement organiseert ondersteunen wij u hier graag bij.  Wij denken met u mee over parkeerproblemen, pendelbussen, coördinatie en kunnen uw logistieke zorgen uit handen nemen. Of u nu een luxe touringcar, minibus, VIP bus of schoolbus zoekt, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken.

Pendelvervoer

Is de parkeergelegenheid niet direct in de buurt van het event of komen de bezoekers met het openbaar vervoer en is het station net te ver weg? Pendelbussen bieden voor u de uitkomst. Wij hebben veel ervaring met pendelvervoer en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor.

Door ons zeer gevarieerde wagenpark (50-, 56-, 62 persoons touringcars, 85 persoons dubbeldekkers, VIP touringcars, schoolbus en minibussen kunnen wij altijd maatwerk leveren. Voor zeer grote projecten beschikken wij over een goede samenwerking met gekwalificeerde Keurmerk collega-bedrijven. Zo kunnen wij iedere gewenste groepsgrootte uitstekend vervoeren.

Vervoer op maat