Met de bus naar de sneeuw

Bij Bakker Travel kunt u terecht voor groepsreizen naar binnen- en buitenland. Zo kunt u een keuze maken uit ons brede reisaanbod, of reizen op maat! In nauw overleg kan een vertrekplaats en een door u uitgekozen bestemming worden besproken.

Op wintersport met Sneeuwberg

Met Sneeuwberg wintersportvervoer kunt u in de wintermaanden iedere week naar diverse wintersport bestemmingen in Italië en Oostenrijk. Alle touringcars van de Sneeuwberg zijn Royal Class, rijden op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord voor een veilige en comfortabele start van uw vakantie. Daarnaast zijn de gediplomeerde chauffeurs ervaren in het rijden naar en in de wintersportgebieden. Zij brengen u vlot en veilig naar uw wintersportbestemming. Wanneer u zelf een accommodatie geregeld heeft en op zoek bent naar een voordelige én duurzame manier om op de wintersportbestemming aan te komen, dan is een pendelbus van Sneeuwberg een uitstekend alternatief voor auto, trein of vliegtuig. 

Wacht niet langer en boek nu uw busvervoer naar uw wintersportbestemming met De Sneeuwberg! 

Bakker Travel heeft daarnaast goede relaties met meerdere touroperators die elk gespecialiseerd is in zijn vakgebied. Wintersport, outdoor en stedentrips zijn zomaar enkele specialiteiten. Laat u verrassen door de kennis en kunde die onze chauffeurs hebben van de verschillende bestemmingen.  

https://sneeuwberg.nl/

Sfeerimpressie