City Sightseeing

In opdracht van City sightseeing rijden wij met onze herkenbare rode bussen door Amsterdam. We rijden langs vele attracties, musea, historische monumenten en natuurlijk de grachtengordel. Met de hop-on-hop-off service is het de makkelijkste manier om de drukke stad Amsterdam te ontdekken.

De Amsterdamse hop-on-hop-off-busdienst is in 2015 door City Sightseeing verkozen tot allerbeste ter wereld. 

Flixbus

FlixBus is een Europese busdienst die elke dag grote en middelgrote steden met elkaar verbindt. Vanuit Bakker Travel zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio. Veiligheid, flexibiliteit, comfort & duurzaamheid zijn de belangrijke pijlers van FLIXBUS. Als partners van FlixBus voldoen wij aan de hoogste comfort-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Sneeuwberg

Als partner van De Sneeuwberg rijden wij in de wintermaanden iedere week naar diverse wintersport bestemmingen in Italië & Oostenrijk. Onze touringcars zijn Royal Class, rijden op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord. De gediplomeerde chauffeurs zijn ervaren in het rijden naar en in de wintersportgebieden. Wij brengen de wintersporters vlot en veilig naar de wintersportbestemming. De Sneeuwberg is een uitstekend alternatief voor auto, trein of vliegtuig 

Hooyberg Busreizen

Al ruim 65 jaar is Hooyberg Reizen een begrip als het gaat om de complete verzorging van dagtochten, groepsreizen, excursies en klaverjasreizen. Hooyberg Reizen maakt onderdeel uit van Bakker Travel en beschikt over een modern en gevarieerd wagenpark. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden. Hooyberg Reizen is dé specialist in het organiseren van groepsreizen 

Keukenhof

Als partner van de Keukenhof rijdt Bakker Travel dagelijks van 24 maart t/m 15 mei met de Keukenhof bus naar de Keukenhof. De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld. Het park is bijna 32 hectare groot en bevat 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen. Geniet van de kleuren en geuren in dit unieke park met de Keukenhof Tuinen Tour!