Dagtochten

Dagtochten & Excursies


Dagtocht met de bus of touringcar


Gezellige dagtochten en meerdaagse reizen boekt u eenvoudig en voordelig via de reisorganisatie van Bakker Travel: HOOYBERG REIZEN. Hooyberg Reizen biedt een scala aan compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse vakanties. Deze tochten variëren van een bezoek aan Paleis het Loo, Kerstmarkten in Duitsland tot verschillende rondleidingen kris kras door Nederland.

 


Geheel verzorgd


De meeste dagtochten zijn compleet verzorgd, starten met een kopje koffie en gebak, lunch en eindigen met een diner. Hooyberg Reizen maakt hierbij gebruik van verschillende opstapplaatsen in Noord Holland en bij meerdaagse reizen kunt u zelfs opstappen in uw eigen woonplaats (alleen in Noord Holland).

Onze chauffeurs zorgen altijd voor toegevoegde waarde, door hun kennis over uw reisbestemming, maar ook door hun zorg voor de klant. De chauffeur is uw gastheer, u kunt altijd een beroep op hem doen. Ons wagenpark past zich moeiteloos aan bij de omvang, wens en budget van elk gezelschap van groot tot klein.

Zelf een groep samenstellen


Heeft u zelf al een groep samengesteld en wilt u een bus of touringcar huren voor een groepsdagtocht? Bij ons kunt u uw dagtocht met een bus of touringcar zelf samenstellen. Met de nodige kennis en ervaring denken wij graag met u mee. Vervolgens kan uw reis van A tot Z door ons geregeld worden. Wanneer u liever gebruik maakt van één van ons georganiseerde dagtochten kan dat uiteraard ook.

 

Wij luisteren naar uw wensen en passen onze mogelijkheden hier volledig op aan. U bent altijd verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid wanneer u bij ons een bus komt huren voor een dagtocht. Daarbij kunt u rekenen op onze uitstekende service, comfort & veiligheid zodat u optimaal kunt genieten van een dagje uit.

 

VOOR IEDER BUDGET

Reizen met de bijzondere uitstraling van de Royal Class? Of met veel personen low budget? Voor welke touringcar u ook kiest, uw chauffeur heet u van harte welkom en voelt als goed gastheer de sfeer perfect aan. Daar waar anderen praten van luxe en extra's, spreken wij bij Bakker Travel over vanzelfsprekend. Zo zijn airconditioning, knielsystemen voor een lage instap, dubbele beglazing, royale zitplaatsen etc. basiselementen op de touringcars van Bakker Travel.

Wilt u een bus of touringcar huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL

Wij wensen u alvast veel plezier tijdens uw dagtocht of meerdaagse reis.

Kijk hier voor de dagtochten en meerdaagse reizen van Hooyberg Reizen!

Groepsreizen
Kerstreizen
Wintersport
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv