Bus huren met chauffeur

Een touringcar, bus, schoolbus of minibus huren?

Wilt u een groep of een klein gezelschap vervoeren en bent u op zoek naar een vervoersoplossing? Onze touringcars bieden voor u de uitkomst. 

Bakker Travel beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 60 Touringcars in groottes van 17 tot 88 personen. Ons wagenpark varieert van touringcars in diverse groottes, minibussen, rolstoelbus, VIP bussen tot een schoolbus.

Veelal huren onze opdrachtgevers een touringcar voor een dagtocht, bedrijfsfeest, groepsreis, uitwedstrijd van een sportvereniging, transfer van of naar het vliegveld, wintersport, schoolreis of als pendeldienst. U kunt voor elke gelegenheid een touringcar of minibus huren om een groep personen van A naar B (en weer terug) te vervoeren.

Wij zorgen dat de bus op de juiste plaats voor u klaar staat om u naar de plaats van bestemming te vervoeren.

Personenbus huren met chauffeur

Bij Bakker Travel huurt u altijd een bus met een gediplomeerde chauffeur. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden. Door onze verscheidenheid in touringcars: van 17 persoons minibussen tot 88 persoons dubbeldekkers, zijn wij ook beschikbaar voor diverse kleine of grote groepen. Hiervoor hebben wij voldoende zitplaatsen in onze bussen beschikbaar om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren.

Bij Bakker Travel huurt u altijd een tourincar of minibus die past bij uw wensen en budget. Zoekt u een touringcar waarbij ook mindervalide personen mee gaan?
Informeer naar onze rolstoelvriendelijke touringcar!

Veilig, comfortabel & Snel op reis

Of het nu gaat om scholierenvervoer, een dagje uit met uw bedrijf, transfer naar het vliegveld of een excursie voor zakelijke relaties. U wilt ZONDER ZORGEN op reis.
Bakker Travel biedt u die zekerheid. Bij vervoer gaat het immers om mensen. Veilig, comfortabel en snel. U kunt op ons rekenen. Ook als u specifieke wensen heeft.

Bakker Travel heeft touringcars die verschillen in luxe en in het aantal zitplaatsen. Uiteraard voldoen ze allemaal aan de hoogste graad van veiligheid en comfort. Bij vervoer draait het immers om mensen. Om de kwaliteit te borgen is Bakker Travel in het bezit van het certificaat KIWA ISO 9001.

Bedrijfsuitje, evenement of bruiloft?

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje? Vindt er binnenkort een evenement plaats en bent u op zoek naar vervoer vanaf het station of een parkeerplaats naar het evenement? Pendelbus vervoer biedt dan uitkomst.

De chauffeur zorgt ervoor dat uw personeel of klanten op tijd op de afgesproken bestemming zullen zijn. Onze chauffeurs zijn bekend met verschillende type busreizen. Van bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, schoolreizen tot promotietrips. 

Touringcar huren

Wagenpark

Minibus

Midibus

Touringcar 50-personen

Touringcar 56-personen​

Touringcar 62-personen​

Dubbeldekker 85-personen

Rolstoelbus

VIP-bus

Hop-ON-Hop-OFF bus

Minibus

Midibus

Touringcar 50-personen

Touringcar 56-personen​

Touringcar 62-personen​

Dubbeldekker 85-personen

Rolstoelbus

VIP-bus

Hop-ON-Hop-OFF bus