Concertvervoer

Partners


Samenwerking met verschillende partners


Touringcarbedrijf Bakker Travel heeft een aantal succesvolle samenwerkingen met gerenommeerde partners om u veilig en vlot van A naar B te kunnen rijden. Met het moderne, milieuvriendelijke wagenpark en de professionele chauffeurs vervoeren wij jaarlijks vele tienduizenden gasten door heel Europa voor touroperators als Citysightseeing, Flixbus, Meifernbus, Tours and Tickets en Lindbergh Tour & Travel.

Tours & Tickets

In opdracht van Tours & Tickets rijden wij met onze herkenbare rode bussen door Amsterdam. We rijden langs vele attracties, musea, historische monumenten en natuurlijk de grachten gordel. Met de Hop-on Hop-off service is het de makkelijkste manier om de drukke stad Amsterdam te ontdekken.

De Efteling Bus brengt u vliegensvlug naar de Efteling! De Efteling is een attractiepark in de plaats Kaatsheuvel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootste attractiepark van de Benelux.
Regelmatig verzorgt Bakker Travel een shuttle verbinding van Amsterdam naar de Efteling met onze speciale EFTELING BUS . Zo begint u snel en gemakkelijk aan de Efteling-dag!

Als partner van De Keukenhof rijdt Bakker Travel dagelijks van 23 maart t/m 21 mei met de KEUKENHOF BUS naar de Keukenhof. De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld. Het park is bijna 32 hectare groot en bevat 7 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen. Geniet van de kleuren en geuren in dit unieke park met de Keukenhof Tuinen Tour!
Voor meer informatie www.tours-tickets.com 

Citysightseeing : Hop-ON-Hop-OFF

De Amsterdamse hop-on-hop-off-busdienst is dit jaar door City Sightseeing verkozen tot allerbeste ter wereld. De prijs voor onder meer klantvriendelijkheid en innovatie werd eind 2015 uitgereikt in Kaapstad.Meifernbus & Flixbus

FlixBus is een Europese busdienst die elke dag grote en middelgrote steden met elkaar verbindt. Vanuit Bakker Travel zijn we de samenwerking aangegaan en hebben inmiddels een aantal lijnen en bestemmingen in ons portfolio.
Veiligheid, flexibiliteit, comfort & duurzaamheid zijn de belangrijke pijlers van FLIXBUS. Als partners van FlixBus voldoen wij aan de hoogste comfort-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Reizen met Flixbus is extra aantrekkelijk door de lage prijzen. Ook benieuwd waar u duurzaam tegen onverslaanbare prijzen kunt reizen? Kijk voor meer informatie op www.flixbus.

Sneeuwberg

Als partner van De Sneeuwberg rijden wij in de wintermaanden iedere week naar diverse wintersport bestemmingen in Italië & Oostenrijk. Onze touringcars zijn Royal Class, rijden op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord. De gediplomeerde chauffeurs zijn ervaren in het rijden naar en in de wintersportgebieden. Wij brengen de wintersporters vlot en veilig naar de wintersportbestemming. De Sneeuwberg is een uitstekend alternatief voor auto, trein of vliegtuig.

Hooyberg Busreizen

Al ruim 65 jaar is Hooyberg Reizen een begrip als het gaat om de complete verzorging van dagtochten, groepsreizen, excursies en klaverjasreizen. Hooyberg Reizen maakt onderdeel uit van Bakker Travel en beschikt over een modern en gevarieerd wagenpark. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden. Hooyberg Reizen is dé specialist in het organiseren van groepsreizen. Van dagtocht, klaverjasreis, concertbezoek tot geheel verzorgde rondreis, bij Hooyoberg Busreizen bent u aan het juiste adres.

Gemeente Zaanstad

Als partner van de Gemeente Zaanstad rijden wij leerlingen van diverse scholen in Noord Holland naar de gymzaal of zwembad.

 Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Historie
Wagenpark
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv