Wintersport

Wintersport


Met de buspendel naar de sneeuw


Bij Bakker Travel kunt u terecht voor groepsreizen naar binnen-en buitenland. Zo kunt u een keuze maken uit ons brede reisaanbod, maar wij werken ook op maat! In nauw overleg kan een vertrekplaats en een door u uitgekozen bestemming worden besproken. Bij Bakker Travel telt elke kilometer; of het nu gaat om een rondje om de kerk of om een verre reis; bij Bakker Travel is ieder reisgezelschap even belangrijk!


Outdoor/wintersport


Bakker Travel heeft goede relaties met meerdere touroperators die elk gespecialiseerd is in zijn vakgebied. Wintersport, outdoor en stedentrips zijn zomaar enkele specialiteiten. Laat u verassen door de kennis een kunde die onze chauffeurs hebben van de verschillende bestemmingen.


Sneeuwberg


DE SNEEUWBERG rijdt in de wintermaanden iedere week naar diverse wintersport bestemmingen in Italië & Oostenrijk. Alle touringcars van de Sneeuwberg zijn Royal Class, rijden op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord. De gediplomeerde chauffeurs zijn ervaren in het rijden naar en in de wintersportgebieden. Zij brengen u vlot en veilig naar uw wintersportbestemming.

Wanneer u zelf een accommodatie geregeld heeft en op zoek bent naar een goedkope èn duurzame manier om op de

wintersportbestemming aan te komen, dan is een pendelbus van Sneeuwberg een uitstekend alternatief voor auto, trein of vliegtuig.

Wacht niet langer en boek nu uw pendelbus vervoer naar uw wintersportbestemming met De Sneeuwberg!

Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv