Drievliet

Familiepark Drievliet is al jaren een favoriete schoolreisjes bestemming. Het park is overzichtelijk en heeft verschillende picknickplaatsen die als verzamelplaats gebruikt kunnen worden. Drievliet heeft attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het themagebied de ‘Lol Atol’ heeft speciaal voor de allerkleinsten vier attracties: stap in de Sleepbootjes en red de walvis, wie kan het hoogste springen op het Duidelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren maar ook plezier beleven met de springende Hondjes op het strand. 

Op het spannende koraaleiland kunnen leerlingen in de Vliegende Vissen zelf de vlieghoogte van hun vis bepalen maar ook waterpret beleven op het Fonteinplein. Iedereen met stalen zenuwen stapt in de spectaculaire kwal of maakt een rit hoog door de lucht in de Nautilus. 

Bekijk de spectaculaire animatiefilm the ‘Lost World’ in de Cinemagic 5D. Het onbewoonde eiland wordt bewoond door prehistorische dinosaurussen en de reusachtige T-rex. Zet de speciale bril op en beleef dit avontuur. 
Stap in de achtbaan Dynamite Express of ga rondjes draaien op een mooie wal in de prachtige Delfts blauwe Theeleut. 
Voor de echte waaghalzen is er nog de Formule X, een achtbaan waarin je wordt afgeschoten en over de kop gaat.

Tijdens de schoolreisjes periode is er dagelijks een vrolijke Piraten Kindershow in het parktheater.

Kortom: alles aanwezig voor dat echte ‘schoolreisjesgevoel’!


Sfeerimpressie