Duinrell

De perfecte schoolreis is een dagje Duinrell met Tikibad! Snelle, spetterende attracties voor jong en oud, twee uur spetteren in het Tikibad en nog veel meer…

Maar liefst 40 attracties voor onder- en bovenbouw. Kleintjes willen  in attracties als de Kikkerachtbaan, terwijl de grotere kinderen hun zenuwen testen tijdens de duikvlucht van achtbaan Falcon, of tijdens de afdaling van de Rodelbaan. En naast alle attracties is er ook volop actief speelplezier te vinden in de speeltuinen, het Kidskasteel en Rick’s Avonturen Burcht.

Achtbaan Dragonfly
Voor iedereen langer dan 1 meter is er achtbaan Dragonfly. Soepel kronkelt hij langs de bomen van het Duinrell-bos en gaat hij van hoog in de lucht (max. 15 m) naar laag over de grond. Een echte attractie voor elk type achtbaanliefhebber, dus dat wordt gezellig genieten met alle klasgenootjes!

Tropisch Tikibad
Een bezoek aan het Tikibad maakt de dag pas écht compleet. De elf unieke glijbanen en overige waterattracties maken het tropische Tikibad één van de populairste attracties van Duinrell.

Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit!


Sfeerimpressie