Efteling

Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinsten als de grotere leerlingen meer dan genoeg te beleven. Van urenlang wandelen door een bos met heel bijzondere bewoners, tot varen over woeste zeeën waar ook spookschip De Vliegende Hollander rondwaart. Je beleeft het allemaal in de Efteling.

Efteling, Wereld vol Wonderen

De Efteling is een uniek attractiepark met spannende en betoverende attracties in een natuurlijke omgeving. Door de sprookjesachtige sfeer en het brede aanbod is er voor ieder wat wils. De Efteling is het leukste uitje voor de hele familie.

Onvergetelijke familie avonturen
Beleef samen mooie momenten. Zweef door de betoverende wereld van elfen en trollen van Droomvlucht. Schuif wat dichter tegen elkaar aan tijdens de spannende parkshow Raveleijn en geniet van de watershow Aquanura.

Kleintjes vol verwondering
Kleintjes luisteren vol verwondering naar de verhalen die Sprookjesboom vertelt en vieren samen met Jokie feest in Carnaval Festival. Ze springen en dansen mee met het live-entertainment en hebben plezier in de kinderattracties.

Waaghalzen met lef

Waaghalzen ontsnappen aan draken en geesten in spectaculaire achtbanen. Stap aan boord van het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander of stort met 90 kilometer per uur naar beneden in de mijnschacht in Baron 1898.

Een dagje Efteling is een wereld vol verwondering!

 

Sfeerimpressie