Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoornis het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met meer dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.
 

Meer dan 60 attracties!
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

Voor de kleintjes

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park! En ontmoet de tv-karakters in levende lijve: Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia.

Jul & Julia en het spannende safari avontuur
Ga mee op avontuur bijJul & Julia en het spannende safari avontuur, de spiksplinternieuwe parkshow. Zing en dans mee met alle liedjes in de Afrikaanse wildernis! Het belooft een spetterende en spannende show te worden, waarin de muizenvriendjes naar de jungle gaan. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de Wild West Show van Jul. Of kom naar de Piraten Party! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Grote evenementen
Elk seizoen zijn er grote evenementen in de Julianatoren. Stuk voor stuk zo ontzettend leuk, dat je ze moet zien! 

De Julianatoren is dé ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje!’


Sfeerimpressie