Linnaeushof

Op zoek naar de leukste schoolreisvoor de basisschool? Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties mag Linnaeushof zich met recht Europa ‘s grootstespeeltuinnoemen. Linnaeushof is gevestigd in Bennebroek, vlak bij Haarlem en op de grens vanNoord-HollandenZuid-Holland. Al jaren lang is Linnaeushof voor basisscholen uit deze provincies, maar ook hier buiten een populaire schoolreisbestemming De grote variëteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor klein en groot. Zo is er een afgeschermde peuter- en kleuterspeeltuin waar kinderen uit groep 1 en 2 naar hartenlust kunnen spelen op de vele schommel-, draai- en klimtoestellen. Naast een grote zandspeelplaats is er ook een educatief verkeersdorp en een luchtkussen in de vorm van een echt kasteel. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.

Bij warm weer is waterspeeltuin “De Oase” open met vele spetterende waterspeeltoestellen. Maar ook als het af en toe regent is een schoolreisje bij Linnaeushof een feest. In de gezellige overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel.

Peuters en kleuters kunnen zich ook vermaken in de overdekte Wortelberg. Ook hier zijn aangepaste speeltoestellen voor deze leeftijd. Als klap op de wortel treedt speeltuinmascotte Bennie Broek dagelijks op in een interactieve en muzikale show!


Een schoolreisje bij Linnaeushof betekent een dag vol actief vermaak voor leerlingen uit de onderbouw én de bovenbouw.

 

Sfeerimpressie