Dolfinarium

In het Dolfinarium beleef je de magie van dolfijnen in maar liefst tien spectaculaire shows. Dolfijnen presteren hier op wereldniveau samen met hun trainers.
Op het park zijn er meerdere speelplaatsen waar de kinderen even kunnen spelen.

Speelkameraadjes gezocht!
Ben je op zoek naar de leukste bestemming voor jouw schoolreisje in 2017? Kom dan naar het Dolfinarium! Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Ontdekken, leren & spelen!

Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met drie shows, zes educatieve voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Tijdens jouw schoolreisje leer je op een speelse en interactieve manier van alles over de dieren van het Dolfinarium. Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s en dierinformatie. Er is ook een gratis lespakket te downloaden en de klas kan meedoen aan een leerzame speurtocht (Dier & Doe Game) over het park!

Dier & Doe Game (tegen betaling)

Bij de Dier & Doe Game leren kinderen op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten.
Kom snel nog eens langs!

Willen de leerlingen aan het einde van de dag nog niet naar huis? Wees gerust, ze krijgen allemaal een bon mee voor een gratis tweede bezoek aan het Dolfinarium, zodat ze snel nog een keertje kunnen komen!

 

Sfeerimpressie