Familiepark Plaswijckpark

Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

Familiepark Plaswijckpark, voor een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

 

Speelwijck
In de speeltuin van Plaswijckpark kan je onbeperkt ravotten, klimmen en klauteren. Race door de verkeerstuin, vlieg over het water in de kabelbaan of glij van de supersnelle Kangaroetsjjj. Kom lekker spetteren in de Havenspeeltuin of speel binnen in het Huis in de Heuvel, waar je kan springen op trampolines, spuiten met badschuim of kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

Dierenwijck
In de dierentuin van Plaswijckpark kom je dieren tegen die je nog nooit hebt gezien. Weet jij wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Je kan in DIERENWIJCK ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Speelbeek.

Wandelwijck
Picknicken en verstoppertje spelen was nog nooit zo leuk! In WANDELWIJCK kom je helemaal tot rust en geniet je volop van de natuur.

Spelen en leren tegelijk?
Met een educatief programma kunnen kinderen spelenderwijs leren. Word een kabouter, superspeurder of een echte Plaswijck-bioloog.

 
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv