Voor het vervoer op allerhoogste niveau is onze VIP touringcar het toppunt van stijl en elegantie. Deze uiterst comfortabele touringcar vervoert uw gasten exclusief door binnen- en buitenland. 

Luxe bus huren

Voor het vervoer op allerhoogste niveau is onze VIP touringcar het toppunt van stijl en elegantie. Deze uiterst comfortabele touringcar vervoert uw gasten exclusief door binnen- en buitenland. Of het nu is voor een vergadering, bedrijfspresentatie, promotietrip, bedrijfsuitje, bruiloft of een andere luxe uitstap, de VIP touringcar maakt het verschil.

De VIP touringcar beschikt over de volgende faciliteiten: Aan boord van de touringcar is een rondzit aan een tafel voor maximaal 8 personen, een extra koelkast voor gasten, magnetron, 2 extra tafels, een luxe koffiebar en de mogelijkheid tot het kijken van TV. Dit zijn de extra’s die naast de gebruikelijke faciliteiten van een touringcar aanwezig zijn als airconditioning, toilet, dubbele beglazing, comfortabele stoelen en CD/DVD.

Op aanvraag kunt u ook de catering bij ons regelen. Dit kan bestaan uit de verzorging van de drankjes, hapjes, snacks en luxebroodjes.

Faciliteiten VIP-bus

Galerij