De rolstoel touringcar is een luxe touringcar waarin zowel personen met als zonder rolstoel kunnen reizen. Rolstoel gebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten.

Rolstoeltouringcar

Mindervalide reizigers kunnen met Bakker Travel veilig en comfortabel op reis. Onze rolstoel touringcar is naast alle luxe en gemakken voorzien van een speciale rolstoellift. Moderne bus techniek en onze ervaren en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje uit of korte reis tot in de puntjes wordt verzorgd.  Passagiers die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van de lift. Daarnaast kan de touringcar een stuk zakken, waardoor de instap lager is.

De rolstoel touringcar is een luxe touringcar waarin zowel personen met als zonder rolstoel kunnen reizen. Rolstoel gebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten. De stoel wordt door middel van de rolstoellift in de bus geplaatst en conform de wettelijke eisen vastgezet aan de speciaal hiervoor gemonteerde vloerrail.

De touringcar is uitgerust met een flexibele inrichting zodat diverse opstellingen gerealiseerd kunnen worden. Zo kunnen maximaal 4 normale* rolstoelen vervoerd worden.

Maar ook combinaties behoren tot de mogelijkheden, waarbij passagiers met en zonder rolstoel gezamenlijk kunnen reizen.

*geen elektrische rolstoel

Combinatiemogelijkheden

Faciliteiten

Galerij