Bushuur


Bus huren met chauffeur


Personenbus huren met chauffeur


Bij Bakker Travel huurt u altijd een bus met een gediplomeerde chauffeur. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden. Door onze verscheidenheid in touringcars: van 19 persoons minibussen tot 88 persoons dubbeldekkers, zijn wij ook beschikbaar voor diverse kleine of grote groepen. Hiervoor hebben wij voldoende zitplaatsen in onze bussen beschikbaar om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren.
Bij Bakker Travel huurt u altijd een tourincar of minibus die past bij uw wensen en budget. Zoekt u een touringcar waarbij ook mindervalide personen mee gaan? Informeer naar onze rolstoelvriendelijke touringcar!

Een touringcar, bus, schoolbus of minibus huren?


Wilt u een groep of een klein gezelschap vervoeren en bent u op zoek naar een vervoersoplossing?

Pendelbussen en touringcars bieden voor u de uitkomst. Wij hebben veel ervaring met pendelvervoer met de bus of touringcar en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor! Bij Bakker Travel huurt u altijd een bus met een gediplomeerde chauffeur. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden.

Door onze verscheidenheid in touringcars: van 19 persoons minibussen tot 88 persoons dubbeldekkers, zijn wij ook beschikbaar voor diverse kleine of grote groepen. Hiervoor hebben wij voldoende zitplaatsen in onze bussen beschikbaar om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren.

Veelal huren onze opdrachtgevers een touringcar voor een dagtocht, bedrijfsfeest, groepsreis, uitwedstrijd van een sportvereniging, transfer van of naar het vliegveld, wintersport, schoolreis of als pendeldienst.

U kunt voor elke gelegenheid een touringcar of minibus huren om een groep personen van A naar B (en weer terug) te vervoeren.

Wij zorgen dat de bus op de juiste plaats voor u klaar staat om u naar de plaats van bestemming te vervoeren.

Bekijk onze wagenpark voor het vervoer van uw keuze!


Bakker Travel is aangesloten bij Koninklijk Nederlands Vervoer en beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 50 TOURINGCARS in groottes van 8 tot 88 personen.

Ons wagenpark varieert van touringcars in diverse groottes, minibussen, VIP bussen tot schoolbussen. Daarnaast houden wij ook rekening met mensen die minder goed ter been zijn. Bij Bakker Travel huurt u de touringcar die perfect past bij uw wensen. Een touringcar huren is altijd mét chauffeur, zodat u zeker bent van een comfortabele en veilige reis.

Veilig, comfortabel & Snel op reis

Of het nu gaat om scholierenvervoer, een dagje uit met uw bedrijf, transfer naar het vliegveld of een excursie voor zakelijke relaties. U wilt ZONDER ZORGEN op reis. Bakker Travel biedt u die zekerheid. Bij vervoer gaat het immers om mensen. Veilig, comfortabel en snel. U kunt op ons rekenen. Ook als u specifieke wensen heeft.

Bakker Travel heeft touringcars die verschillen in luxe en in het aantal zitplaatsen. Uiteraard voldoen ze allemaal aan de hoogste graad van veiligheid en comfort. Bij vervoer draait het immers om mensen. Om de kwaliteit te borgen is Bakker Travel in het bezit van het certificaat KIWA ISO 9001.
Wij zijn dagelijks op de weg om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren!

Bedrijfsuitje, evenement of bruiloft?

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje? Vind er binnenkort een evenement plaats en bent u op zoek naar vervoer vanaf het station of een parkeerplaats naar het evenement? Pendelbus vervoer biedt dan uitkomst.

De chauffeur zorgt ervoor dat uw personeel of klanten op tijd op de afgesproken bestemming zullen zijn. Onze chauffeurs zijn bekend met verschillende type busreizen. Van bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, schoolreizen tot promotietrips.

Meer informatie?

Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden om een bus of touringcar te huren. Regio Amsterdam, in Nederland of in het buitenland wij kunnen u altijd op professionele wijze van dienst zijn met passend vervoer en chauffeur voor eerlijke prijzen


De chauffeur zorgt ervoor dat uw uitje slaagt!

Wilt u een bus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL


Schoolreisjes
Concertvervoer
Bedrijfsuitjes
Pendeldiensten
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv