Bushuur

Minibus huren


19 persoons bus huren


Vakantie? Congres? Familie-uitje?
U wilt graag met een groep vrienden ergens naartoe en graag met zijn allen samen aankomen? In plaats van allemaal met eigen vervoer te rijden, is het een goed idee om een minibus te huren met een chauffeur. Onze personenbusjes zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kleinere gezelschappen.
De minibussen bieden voldoende ruimte aan 19 personen. Een minibus is, door zijn omvang, gemakkelijk wendbaar in het drukke verkeer. Zeker als het gaat om ritten in de stad en lastig bereikbare locaties.
Een ander voordeel van deze kleine midibus is de deur tot deur service.


28 persoons bus huren


Onze 27-zitsbus is een midibus, gebouwd volgens de hoogste normen voor passagiersveiligheid en -comfort. Dit voertuig is geschikt voor elke groep, van studenten en schoolgroepen tot toeristen, gezinnen, sportteams en supporters.
Onze zeer comfortabel ingerichte 27-persoons coach zal u en uw groep comfortabel naar uw bestemming brengen, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw reis!
Ook is de midibus een uitstekende optie voor grotere luchthaventransfers.
Een midibus beschikt over een radio, DVD, airconditioning, microfoon, bagageruimte en koelkast.


Bus met chauffeur huren


Bij Bakker Travel huurt u altijd een bus met een gediplomeerde chauffeur. Onze chauffeurs worden nauwkeurig geselecteerd op o.a vakmanschap, rijvaardigheid en sociale vaardigheden.
Veel bedrijven huren bij ons een minibus met chauffeur voor een bedrijfsuitje of een meeting in het buitenland. Ook worden onze minibussen regelmatig ingezet voor evenementen waarbij de parkeerplaats verderop ligt. Uw bezoekers stappen dan in de pendelbus met chauffeur en ze worden voor de ingang afgezet. 


Faciliteiten minibus:

 ✔  Verstelbare stoelen
 ✔  Veiligheidsgordels
 ✔  Getint glas
 ✔  Airconditioning
 ✔  Uitgerust met alle moderne en wettelijke veiligheidseisen
 ✔  Catering (warme / koude dranken & broodjes op aanvraag)Wilt u een minibus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVELWilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv