Bakkertravel-concert-evenementvervoer

Concert & Evenementen vervoer


Binnenkort naar een evenement of concert en bent u op zoek naar vervoer?


Bakker Travel is dé specialist als het gaat om touringcar en busvervoer naar evenementen. De touringcar of bus is een goed alternatief voor de auto: Geen tijd verloren met het zoeken naar een parkeerplek, hoge parkeerkosten en gezellig met z'n allen op pad. 

 

Wij zorgen ervoor dat u ruim van te voren wordt opgehaald door een van onze luxe bussen bij een opstapplaats bij u in de buurt en op tijd bij het gewenste evenement aankomt. Na afloop van het concert  brengen wij u weer zorgeloos terug.


Logistieke oplossing Evenementen


Bakker Travel heeft jarenlange ervaring met het busvervoer bij evenementen, we ondersteunen u dan ook graag bij de organisatie van uw event. Wij denken met u mee over parkeerproblemen, pendelbussen, coördinatie en kunnen uw logistieke zorgen uit handen nemen. Of u nu een luxe touringcar, minibus, VIP bus of schoolbus zoekt, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken.

Pendelvervoer


Is de parkeergelegenheid niet direct in de buurt is van het event? Komen de bezoekers met het openbaar vervoer en is het station net te ver weg? Pendelbussen bieden voor u de uitkomst. Wij hebben veel ervaring met pendelvervoer en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor. Naast de reguliere touringcar bussen, minibus of VIP vervoer, kunnen wij waar nodig ook onze bussen inzetten speciaal voor rolstoelvervoer. Voor elke presentatie, beurs, event, personeelsfeest of ander evenement bieden wij een oplossing voor u vervoersprobleem.

Vervoer op maat


Door ons zeer gevarieerde wagenpark (50-, 56-, 62-persoons touringcars, 85-persoons dubbeldekkers, VIP-touringcars, schoolbus en minibussen kunnen wij altijd maatwerk leveren.
Voor zeer grote projecten beschikken wij over een goede samenwerking met gekwalificeerde Keurmerk collegabedrijven. Zo kunnen wij iedere gewenste groepsgrootte uitstekend vervoeren.

OVERZICHT VAN AANKOMENDE EVENEMENTEN


We kunnen busvervoer regelen naar concerten en evenementen zoals: Dutch Valley in Velsen, Strandfestival Zand in Almere, Mysteryland in Haarlem, Amsterdam Music Festival in Amsterdam ArenA, Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam, Toppers in Concert in Amsterdam ArenA, Pinkpop in Landgraaf.

Wilt u een bus of touringcar huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL

Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv