Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer


Veilig vervoer per rolstoelbus


Mindervalide reizigers kunnen met Bakker Travel veilig en comfortabel op reis. Onze rolstoel touringcar is naast alle luxe en gemakken voorzien van een speciale rolstoellift. Moderne techniek en ervaren en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje uit of korte reis tot in de puntjes wordt verzorgd. Passagiers die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van een seniorentrap, vergelijkbaar met de loopplank naar een schip. Ook kan de bus ‘knielen’ tot bijna aan de grond.

De rolstoel touringcar is een luxe touringcar waarin zowel personen met als zonder rolstoel kunnen reizen. Rolstoelgebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten. De stoel wordt door middel van de rolstoellift in de bus geplaatst en conform de wettelijke eisen vastgezet aan de speciaal hiervoor gemonteerde vloerrail.

De touringcar is uitgerust met een flexibele inrichting zodat diverse opstellingen gerealiseerd kunnen worden. Zo kunnen maximaal 8 rolstoelen vervoerd worden. Maar ook combinaties behoren tot de mogelijkheden, waarbij passagiers met en zonder rolstoel gezamenlijk kunnen reizen.

Combinatie mogelijkheden rolstoel touringcar:

Aantal rolstoelenPassagiers
0 (alleen lift)52
152
248
344
440
538
634
730
828
Bij bovenstaande aantallen gaan wij uit van normale rolstoelen, geen scootmobielen en elektrische rolstoelen.

Wilt u een rolstoelbus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv